Analiz Şirketi, Bitcoin’de Balinalar Çok Aktifleşti Dedi, Beklediklerini Paylaştı

3 saat önce 5
Binance Banner

Önde gelen bir kripto para analiz firması olan Santiment, Bitcoin’in fiyatındaki son artış sırasında BTC balina faaliyetlerinde önemli bir artış olduğunu bildirdi.

Şirketin analizine göre, Bitcoin’in balina işlemleri, Salı günü kaydedilen 100.000 doların üzerinde değere sahip 11.697 transferle 10 haftadan uzun bir sürenin en yüksek seviyesine ulaştı. Çarşamba günü de benzer yüksek seviyelere ulaşma yolunda ilerledi.

Analizde ayrıca sosyal medya tartışmalarında bir değişim yaşandığı ve Bitcoin’in altcoinler üzerindeki tartışmalara hâkim olduğu vurgulandı. Santiment, Bitcoin’in Temmuz ayından bu yana en yüksek seviyesi olan 68.000 doları aşmasının ardından yatırımcıların yoğun bir şekilde fiyat hareketlerine odaklanması nedeniyle, en büyük kripto varlığı olan Bitcoin’in şu anda internetteki kripto para ile ilgili tüm konuşmaların dörtte birinden fazlasını oluşturduğunu belirtti.

İlgili İçerik: Bitcoin ve Kripto Paralar Yükselmesine Rağmen Bir Türev Trader'ı, Piyasa Hakkında Uyarı Yayınladı!

Ancak Santiment, bu gelişmelerin rallinin geçici olarak durduğuna işaret edebileceği uyarısında bulundu. Analiz, kısa vadeli bir düzeltmenin potansiyel nedenleri olarak kilit varlık sahiplerinin kâr elde etmesine ve kalabalıkların fırsat kaçırma korkusunun (FOMO) artmasına işaret etti. Bununla birlikte, firma Bitcoin’in orta ve uzun vadeli beklentileri konusunda iyimserliğini koruyor ve herhangi bir fiyat düşüşünün muhtemelen kısa süreceğini öne sürüyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Kaynak: Bitcoinsistemi.com

Haberin Tamamını Okuyun