Santiment Bitcoin’le Yükselen 6 Altcoini Açıkladı! “FOMO Gelmezse Yükseliş Devam Eder!”

10 saat önce 5
Binance Banner

Bitcoin‘de bu hafta içinde yaşanan yükseliş altcoinleride hareketlendirirken özellikle memecoinler önemli fiyat artışlarıyla ilgi odağı oldu.

Memecoinler arasında da bazıları daha çok dikkat çekerken veri analiz platformu Santiment, Bitcoin yükselişiyle öne çıkan 6 memecoini açıkladı.

Bunların Dogecoin (DOGE), BONK, Shiba Inu (SHIB), PEPE, FLOKI ve Dogwifhat (WIF) olduğunu belirten Santiment BONK ve DOGE’nin öne çıktığını söyledi.

Çarşamba günü DOGE‘nin %12 BONK‘un ise %13 artış yaşadığını ve ilgi odağı olduğunu belirten Santiment, SHIB, PEPE ve WIF’in %4 FLOKI’nin ise %5 artış yaşadığını paylaştı.

Santiment son olarak kalabalığın FOMO’su akışı bozmazsa altcoinlerin yükselmeye ve değer kazanmaya devam edebileceğini vurguladı. Buna göre yükseliş eğilimini sürdürmek için pozitif piyasa duyarlılığına ihtiyaç var.

“Dogecoin (+12 %) ve Bonk (+13%) gibi memecoin’ler Çarşamba günü sektör genelinde fiyatlarda ani artışlarla önemli haberler oldu.

Bitcoin kârları yeniden dağıtılırken spekülatif varlıklar hareketlenmeye devam ediyor.

Altcoin’ler, kalabalığın FOMO’su engel olmadığı sürece büyümeye devam edebilir.”

🐶🤕 Meme coins like Dogecoin (+12%) and Bonk (+13%) have been major stories Wednesday, with spikes in prices across the sector. Speculative assets continue churning as Bitcoin profits get redistributed. Altcoins can continue to grow as long as crowd FOMO doesn't get in the way. pic.twitter.com/hLMDr0tzke

— Santiment (@santimentfeed) October 16, 2024

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Kaynak: Bitcoinsistemi.com

Haberin Tamamını Okuyun