Sıcak Gelişme! Binance Labs Bitcoin (BTC) Tabanlı Kripto Para Projesine Yatırım Yaptığını Duyurdu!

2 saat önce 2
Binance Banner

Binance’in girişim sermayesi ve kuluçka kolu olan Binance Labs, Lombard Financea yatırım yaptı.

Binance Labs, hem bireysel yatırımcıların hem de büyük kurumların varlıklarını DeFi’de değerlendirerek Bitcoin‘lerinden getiri elde etmelerine olanak tanıyan, güvenlik odaklı bir Bitcoin likit stake token’ı olan LBTC’nin geliştiricisi ve dağıtıcısı olan Lombard’a yatırım yaptı.

Lombard, Babylon ile iş birliği yaparak Bitcoin’in ekonomik değeri, güvenlik yetenekleri ve DeFi içindeki dinamik fırsatlar arasındaki boşluğu kapatmayı hedefliyor.

Lombard, Binance Labs’tan gelen yeni fonla LBTC’ye erişimi yeni zincirler arasında genişletmeyi ve kullanıcıların BTC stake etmesine ve LBTC basmasına olanak sağlamayı planlıyor.

Binance Labs Yatırım Direktörü Andy Chang şunları söyledi: “Lombard’ın LBTC’yi DeFi genelinde ölçeklendirme vizyonunu desteklemekten heyecan duyuyoruz. Binance Labs’ta, Web3 ekosisteminde anlamlı ve sürdürülebilir etki yaratma potansiyeline sahip Lombard gibi erken aşama projelerine öncülük etmeye kararlıyız, Lombard’ın Bitcoin’i DeFi ile entegre etme yaklaşımı, net bir piyasa ihtiyacını karşılıyor ve LBTC’nin hızlı büyümesi, kullanıcıların Bitcoin varlıklarından daha fazla fayda elde etme konusundaki ilgisini gösteriyor.”

Lombard’ın Kurucu Ortağı ve Strateji Başkanı Jacob Phillips şunları söyledi: “LBTC’nin yeni bir temel ilkel olarak benimsenmesini genişletmeye devam ederken Binance Labs’ın yanımızda olmasından inanılmaz derecede minnettarız. DeFi’de getiri elde etmek veya varlıklarını kaldıraçlamak isteyen küresel bir Bitcoin sahibi kitlesiyle bağlantı kurmamıza yardımcı olmakta onların desteği paha biçilemez. Büyümemizi hızlandırmayı ve Lombard’ın DeFi alanındaki Bitcoin sahipleri için yeni fırsatların kilidini açma misyonunu yerine getirmeyi dört gözle bekliyoruz”

Lombard, hem bireysel yatırımcıların hem de büyük kurumların Bitcoin’lerinden getiri elde etmelerine ve varlıklarını DeFi’de değerlendirmelerine olanak tanıyan, güvenliğe öncelik veren bir Bitcoin likit stake token’ı olan LBTC’nin geliştiricisi ve dağıtıcısıdır.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Kaynak: Bitcoinsistemi.com

Haberin Tamamını Okuyun