Standard Chartered’dan Bitcoin Müjdesi! Analist ABD Seçimleri Öncesinde Ulaşabileceği Seviyeyi Açıkladı!

17 saat önce 4
Binance Banner

Bitcoin (BTC) 65.000 doların üzerinde seyretmeye devam ederken yatırımcılar arasında yeni ralli geliyor mu? sorusunun cevabı aranıyor.

Standard Chartered analistine göre cevap “evet”.

The Block’un haberine göre Standard Chartered analisti Bitcoin’in ABD seçimleri öncesinde 73.800 dolara ulaşabileceğini söyledi.

Standard Chartered Küresel Dijital Varlık Araştırmaları Başkanı Geoff Kendrick Bitcoin’in yükseliş ivmesi kazandığını ve ABD başkanlık seçimleri öncesinde 73.800 dolara ulaşabileceğini söyledi.

Seçimlere üç hafta kala Donald Trump‘ın kazanma şansının artmasının, spot Bitcoin ETF‘lerinde yaşanan girişlerin ve Bitcoin çağrı opsiyonlarındaki artışın Bitcoin’in yükselişini desteklediğini belirtti.

“Bitcoin için bu faktörlerin birleşimi, seçim öncesi 73.800 dolarlık tüm zamanların en yüksek seviyesine doğru bir yükselişin muhtemel olduğunu gösteriyor.”

ABD seçimlerinin BTC fiyatını etkilediğine dikkat çeken Kendrick Polymarket’te Donald Trump’ın kazanma ihtimalinin yüzde 56,3’e yükseldiğini, bunun da Bitcoin’in yükselişe geçmesini sağlayan önemli bir faktör olduğunu söyledi.

Kendrick ayrıca Cumhuriyetçilerin Senato ve Temsilciler Meclisi’ni kontrol ettiği bir senaryonun Bitcoin ve riskli varlıklar için olumlu olabileceğini belirterek “Trump kazanırsa, Cumhuriyetçilerin Senato ve Temsilciler Meclisi’ni kontrol etme olasılığı %70’tir. Bu da Bitcoin de dahil olmak üzere risk varlıklarının yükselişi için elverişli koşullar yaratabilir.” dedi.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Kaynak: Bitcoinsistemi.com

Haberin Tamamını Okuyun